Sarah Jessica Parker onthult hoe het is om net als Angelina Jolie schatrijk te zijn

Sarah Jessica Parker onthult hoe het is om net als Angelina Jolie schatrijk te zijn

Hoe Sarah Jessica Parker het vond om met Angelina Jolie bovenaan aan Forbes te staan

Sarah Jessica Parker en Angelina Jolie hebben beiden een waanzinnig succesvolle carrière in Hollywood. Daardoor hebben zij een belangrijk ding gemeen: Zij voerden beiden de Forbes-lijst aan. Die lijst is erg gewild en alleen voorbestemd aan echt succesvolle mensen.

Beide sterren behoren tot de rijkste actrices ter wereld. En dat deden zij elk op eigen wijze. Angelina maakte films als Girl, Interrupted, Lara Croft en Mr. & Mrs. Smith. Sarah deed Hocus Pocus, Miami Rhapsody en Sex and the City.

Evenveel verdienen
In 2011 bleken beiden evenveel te verdienen: 30 miljoen Amerikaanse dollars per jaar. Toen Sarah dat hoorde, realiseerde zij zich dat zij van heel ver is gekomen. Zij zei tegen Parade: "Waar halen zij deze cijfers vandaan? Ik heb mijn toekomst niet zo uitgezet, al doen anderen dat wel."

Sarah vertelt: "Matthew en ik wilden alleen goede acteurs zijn. Wij dachten aan ons werk, niet aan het geld. Toen ik als klein meisje gratis lunches kreeg in Cincinnati, kon ik mij niet voorstellen ooit genoemd te worden in het Forbes Magazine."

Grote nettowaarde
De nettowaarde van Sarah bedraagt nou meer dan 200 miljoen Amerikaanse dollars. Die van Angelina Jolie 120 miljoen. Ze zijn schatrijk. Toch zei Sarah: "Mijn vrienden weten dat mijn grootste angst is om geen geld te hebben. Ik denk nog steeds na over mijn aankopen. Ik weiger mezelf nog steeds dingen die ik wil. Dat blijft."

Meer staat hier in het artikel van Cheatsheet. In onderstaande YouTube-video van Good Morning America vertelt zij meer.



NieuwsFilm

meest populair