Filmlegende Samuel L. Jackson zoent zelden in films: Salma Hayek vormt uitzondering

Filmlegende Samuel L. Jackson zoent zelden in films: Salma Hayek vormt uitzondering

De chemie van Samuel en Salma spatte van het scherm af

Samuel L. Jackson vertelde aan Salma Hayek iets heel bijzonders. Zij behoort tot een handvol vrouwen die het met hem mochten doen in een film.

En dat terwijl Samuel een enorm lange filmcarrière erop heeft zitten - en hij acteert nog straf door op zijn 74ste. In de film The Hitman's Wife's Bodyguard uit 2021 spat hun chemie duidelijk van het scherm. En dat was even wennen voor de ervaren acteur.

Een van de vijf
Samuel vertelt in een interview met Irish News: "Ik vertelde Salma eerder vandaag dat zij een van de misschien vijf vrouwen is die ik heb gezoend in mijn filmcarrière. Het is vers voor mij, omdat ik dat niet vaak doe. Het is dan altijd een soort experiment."

Samuel heeft zelfs nog minder naaktscènes. Hij zei daarover in dit artikel van Cheatsheet hier: "Mijn aura is zo groot, dat ik niet weet of mijn l*l groot genoeg is om erin te passen. Nee eerlijk: Ik vind naaktscènes gewoon teveel gedoe met al die 'Ben je wel oké'-gesprekken."

Die extra bijzondere zoen
Een deel van het gesprek staat hieronder in de YouTube-video van MTV. Salma zegt over die extra bijzondere zoen: "Hij zoent geweldig. Ik vind het jammer voor al die actrices die dat niet hebben mogen ervaren, maar ik voel mij vereerd."

Salma's lange filmcarrière ziet er heel anders uit. Ze zegt: "Ik zoen bijna elke acteur in elke film. En ik zit in veel films. Ik ben altijd het meisje dat gezoend wordt, en dat zal in de toekomst vast veranderen. Maar ik kan je vertellen dat Samuel tot een van de beste behoort."



NieuwsFilm

meest populair