3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Fury (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Ayer | Cast: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Scott Eastwood, e.a. | Kijk direct
1945, richting het einde van de Tweede Wereldoorlog. Wardaddy, een meedogenloze Amerikaanse sergeant, heeft de opdracht om met vier soldaten met een tank op missie te gaan achter de vijandelijke linies. Met weinig mankracht en wapens proberen de militairen het hart van nazi-Duitsland te treffen. Deze missie is levensgevaarlijk, maar Wardaddy en zijn mannen weten van geen opgeven.



A Quiet Place Part II (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Krasinski | Cast: Emily Blunt, Cillian Murphy, Millie Simmonds, e.a. | Kijk direct
Evelyn en haar kinderen verlaten na de dood van haar man en hun vader de boerderij en moeten de gevaren van de buitenwereld onder ogen zien. Zo stil mogelijk - om niet verslonden te worden door de aliens met een supergehoor - gaat het gezin op zoek naar een nieuw onderdak en andere overlevenden. De aliens blijken alleen niet het enige gevaar te zijn.



Clueless (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: Amy Heckerling | Cast: Alicia Silverstone, Stacey Dash, Brittany Murphy, e.a. | Kijk direct
De zestienjarige scholiere Cher is ontzettend populair en rijk. Ze besluit Tai, een nieuwe klasgenote, te helpen door haar ook populair te maken. Cher blijkt daar echter iets te goed in te zijn, want Tai wordt populairder dan zij. Tegelijkertijd zoekt Cher naar haar droomvriendje. En dan duikt haar ex-stiefbroer Josh ook nog eens op.



NieuwsFilm

meest populair