Deze krankzinnige scifi-film scoort als een malle op Netflix

Deze krankzinnige scifi-film scoort als een malle op Netflix

'Jurassic World: Fallen Kingdom' wordt enorm veel bekeken op de streamingdienst.

Netflix heeft een nieuwe hit te pakken met Jurassic World: Fallen Kingdom. In dit vijfde deel van de bekende dinoreeks dreigt een schimmig complot de hele planeet in gevaar te brengen.

Er verschijnen iedere week een hoop nieuwe films en series. Soms zijn deze nieuw en soms gaat het om bekende titels, zoals nu met Jurassic World: Fallen Kingdom.

Het verhaal
Dinotrainer Owen (Chris Pratt) en parkmanager Claire (Bryce Dallas Howard) keren terug naar het Isla Nublar nu een naderende vulkaanuitbarsting een dreiging vormt voor de dinosaurussen die in het verlaten park achter zijn gebleven.

Maar als ze op het eiland arriveren, blijkt de vulkaan niet hun grootste probleem te zijn. Owen en Claire stuiten namelijk op een complot dat de hele planeet in gevaar dreigt te brengen.

Populair
De Jurassic-franchise blijft razend populair en dat blijkt ook wel aan het feit dat Fallen Kingdom, een film die alweer stamt uit 2018, het enorm goed doet op Netflix.



De film staat sinds enkele dagen op de streamingdienst en heeft inmiddels plaats negen weten te veroveren in de Top-10 van best bekeken films.

NieuwsFilm

meest populair