Netflix komt met ware 'Star Wars'-kloon: eerste beelden uit 'Rebel Moon'

Netflix komt met ware 'Star Wars'-kloon: eerste beelden uit 'Rebel Moon'

Later vandaag verschijnt de complete eerste trailer voor Rebel Moon.

Nadat Zack Snyder al de Army of the Dead-franchise op Netflix lanceerde is het later dit jaar tijd voor de Rebel Moon-wereld. In december verschijnt de eerste film en vandaag verschijnt de eerste trailer.

Uiteraard kan Netflix het niet laten om voorafgaand aan de volledige trailer enkele teaser online te zetten. Zo was er al een poster met de belangrijkste personages en nu is er een korte trailer teaser.

Rebel Moon
Voor wie het nieuws een beetje volgt, weet ondertussen dat Rebel Moon in grote lijnen de Star Wars-film van Snyder is. De film bestaat uit twee delen, met Sofia Boutella als belangrijkste gezicht.

Boutella speelt het personage Kora, een voormalig lid van het Imperium die krijgers uit de hele melkweg bijeenbrengt om tegen haar ouder opdrachtgever te vechten.

Teaser
Hieronder zie je een korte teaser met de eerste beelden uit film. De complete film staat gepland voor 22 december en het tweede deel zou in maart/april 2024 moeten verschijnen.


Je ziet ook rollen van onder meer Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Djimon Hounsou, Doona Bae, Ray Fisher, Cleopatra Coleman, Jena Malone, Fra Fee, Ed Skrein en Anthony Hopkins.

NieuwsFilm

meest populair