Superheld uit 'Blue Beetle' was vreemd genoeg voorbestemd voor zijn rol

Superheld uit 'Blue Beetle' was vreemd genoeg voorbestemd voor zijn rol

Xolo groeide op met comics zonder dat hij fan was van stripboeken

De superheld uit Blue Beetle lijkt uit het niets de bioscopen in te knallen. Maar eigenlijk blijkt Xolo Mariduena voorbestemd voor zijn rol. Hij acteert al zeker 10 jaar en werd gebeld voor de rol. Een auditie hoefde niet eens.

De 22-jarige acteur is al te zien in de succesvolle serie Parenthood en de Netflix-serie Cobra Kai. De hoofdrol landen in een bioscoopfilm op basis van eerder werk is een groot compliment.

Kansen realiseren
Toch zegt hij in een interview met People: "Als acteur denk je niet aan het zijn van een superheld. Het was mijn leven lang zoeken en realiseren van mijn kansen."

Zijn familie is altijd een goede steun geweest en juichte hem in alles toe. Vandaar dat hij het als Latino belangrijk vindt dat deze DC-film ook authentiek is gebleven.

Al uitgekozen
Xolo vervolgt over het feit dat hij al gekozen was voor de rol: "Het is nog moeilijk te beseffen hoe groot deze kans is. Ik probeer nuchter te blijven met mijn familie en vrienden om mij heen en uit te zoeken waar ik pas in Hollywood enzo."

Zijn moeder hielp hem deze hoofdrol te krijgen. Hij vertelt: "Ik ben geen fan van stripboeken. Maar mijn moeder wel. Zij las mij vroeger voor uit comics als Goodnight Moon en ik keek naar Young Justice. Daarom wist ik wie Blue Beetle is.

Goede steun
Meer staat hier in het artikel van People. In de onderstaande YouTube-video van The Daily Show vertelt Xolo meer.



NieuwsFilm

meest populair