Monica Bellucci verliefd op regisseur: "Zo'n klik heb je zelden"

Monica Bellucci verliefd op regisseur: "Zo'n klik heb je zelden"

De bloedmooie actrice en de maffe regisseur zijn al maanden samen

In een interview met Elle France bekende Monica Bellucci stapelverliefd te zijn op Tim Burton. Natuurlijk is dat fijn, maar de bloedmooie actrice uit The Matrix en de maffe regisseur van Sweeney Todd lijken - met alle respect - wel een eigentijdse versie van Belle en het Beest.

Het 58-jarige supermodel vertelt: "Een klik als deze heb je maar zelden. Intussen ken ik hem goed. Ik houd van hem. En nu leer ik hem ook als regisseur kennen. Dat is een nieuw avontuur."

Samenwerken
Monica zal namelijk te zien zijn in het vervolg op de film Beetlejuice, die opnieuw geregisseerd wordt door de 64-jarige topregisseur. Een deel van de oorspronkelijke cast uit de klassieker van 1988 zal ook weer meespelen.

Opvallend was dat Monica een oeuvreprijs mocht uitreiken aan Tim in Lyon vorig jaar. Sinds die tijd zijn zij vaker bij dezelfde events aanwezig. Eerder dit jaar begonnen de geruchten pas toen de twee zoenend op straat in Parijs werden gezien.

Onwaarschijnlijk
Zij zijn misschien wel het meest onwaarschijnlijke Hollywood-stel van het moment. Maar het uiterlijk zegt ook niet alles. Meer staat hier in het artikel van Elle. In onderstaand Instagram-bericht toont Monica een foto voor het magazine.



NieuwsFilm

meest populair