De dochter van Melanie Griffith en Antonio Banderas lijkt steeds meer op haar ouders

De dochter van Melanie Griffith en Antonio Banderas lijkt steeds meer op haar ouders

Stella regisseert in het theater en pakt reclamecampagnes aan

Stella Banderas, de enige dochter van Melanie Griffith en Antonio Banderas, genoot deze vakantie volop van de zon. De 26-jarige schoonheid plaatste de meest mooie foto's hieronder op haar Instagram. En het is overduidelijk dat zij ongelooflijk veel op haar beroemde ouders lijkt.

Het voordeel van een Amerikaanse moeder en een Spaanse vader is dat Stella thuis is in beide landen en beide talen. Ook raakte zij al vroeg thuis in filmland. Als peuter was zij al samen met haar halfzus Dakota Johnson te zien in de film Crazy in Alabama.



Goede begeleiding
Door de goede begeleiding van haar ouders leert Stella al vroeg van alles. Zo is zij net als haar vader dol op het theater. En hielp zij zijn musical Company mee regisseren in Malaga. Daarnaast heeft zij een onderneming in huidverzorging, genaamd Lightbound.

Ook doet zij mee met reclamecampagnes van haar moeder, waardoor zij te zien is bij Vogue en Bulgari. Dat maakt Stella een typische nepo baby, iemand die profiteert van de banden die haar familie al gelegd heeft in dezelfde branche.

Blijven familie
Het wereldberoemde ex-koppel leerde elkaar in 1995 kennen bij de filmopnamen van Two Much. Ergens 2015 beëindigden Antonio Banderas en Melanie Griffith hun relatie officieel. Gelukkig bleven zij als familie samen doorgaan.

Eerder dit jaar zette Melanie onderstaand Instagram-bericht online. Zij kreeg veel complimenten variërend van "Het is duidelijk dat Stella en Dakota op Melanie lijken" en "Geweldig zoals jullie familie blijven na de scheiding". In de foto's is Stella te zien met haar en Antonio. Melanie schrijft erbij: "Onze Stella omringen met liefde."



NieuwsFilm

meest populair