Salma Hayek in een jurkje waar je absoluut U tegen zegt

Salma Hayek in een jurkje waar je absoluut U tegen zegt

Van het kiekje van menig man (en vrouw) het misschien ook wel warmer krijgen.

Ondanks het feit dat Salma Hayek niet meer de jongste is, deelt ze wel vaker spannende kiekjes op Instagram. Nu is het weer raak.

Hayek, o.a. bekend van Frida en de recente Magic Mike's Last Dance, heeft maar liefst bijna 26 miljoen volgers op Instagram. Deze trakteert ze dan ook vaak op pikante foto's en in de zomer maakt de Mexicaans-Amerikaanse actrice er best veel.

Insta
De nodige kiekjes verschijnen op haar Instagram-pagina en dat is nu weer eens het geval. De bloedmooie Hayek heeft een roze bikini aan met een doorzichtig jurkje. Genieten van het mooie weer doet ze zeker, want ze heeft het goed naar de zin zo te zien.

De actrice geniet van een drankje terwijl ze naast het zwembad aan het swingen is in haar spannende outfit. Binnen de kortste keren kreeg ze dan ook behoorlijk wat likes en reacties, maar dat is dus ook wel goed te begrijpen.

Meer
Zes weken geleden kwam Hayek ook al met een heel spannende foto, waarin ze ook maar bijzonder weinig aandeed. Hier heeft ze al bijna 4 miljoen likes voor gekregen. Bekijk dit plaatje hier.

De foto van de sensuele Salma Hayek bekijken? Klik dan snel hier!

NieuwsFilm

meest populair