'The Equalizer 3' niet voor angsthazen: "heftig en bloederig geweld"

'The Equalizer 3' niet voor angsthazen: "heftig en bloederig geweld"

De laatste 'Equalizer'-film wordt weer bloederig.

Denzel Washington keert dit jaar nog één keer terug als Robert McCall in het laatste deel van zijn The Equalizer-trilogie met regisseur Antoine Fuqua. De afsluiter van de trilogie wordt precies wat we van de reeks verwachten: heftig en bloederig.

The Equalizer 3 heeft officieel een R-rating gekregen. Dit staat gelijk aan een leeftijdsadvies van zestien jaar en ouder. De redenen hierachter zijn bijvoorbeeld grof taalgebruik, maar vooral wegens "sterk bloedig geweld."

Verhaal
Robert McCall heeft een nieuw thuis gevonden in een stadje in Zuid-Italië, maar hij ontdekt dat zijn vrienden onder controle staan van lokale misdaadbazen.

Wanneer er doden beginnen te vallen, weet McCall wat hem te doen staat: de beschermer van zijn vrienden worden door de maffia aan te pakken. Dit doet hij natuurlijk op de brute manier die we van hem gewend zijn.

Bijna te zien
Hieronder bekijk je nog eens de gewelddadige trailer voor dit laatste hoofdstuk van het verhaal van Robert McCall. Washington wordt deze keer bijgestaan door topactrice Dakota Fanning, met wie hij eerder het scherm deelde in Man on Fire.


De film is vanaf 31 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair