23 jaar later: Eindelijk opmerkelijke feiten over bruiloft Jennifer Aniston en Brad Pitt

23 jaar later: Eindelijk opmerkelijke feiten over bruiloft Jennifer Aniston en Brad Pitt

Het trouwen van het beroemde koppel houdt mensen nog bezig, ook na hun echtscheiding

In het jaar 2000 was de 'high profile' bruiloft van Jennifer Aniston en Brad Pitt omgeven met mysterie. De paparazzi baalde ervan.

En ook al is de acteur uit Bullet Train sinds 2005 gescheiden van de ster uit Friends: het trouwen van het wereldberoemde koppel houdt nog veel mensen bezig. Gelukkig sijpelt zo af en toe nog wat nieuws door, zodat het plaatje van die bruiloft vollediger wordt.

Duur en luxe
Zo weten de media dat de bruiloft duur was en 1 miljoen Amerikaanse dollars kostte. De huwelijksvoltrekking vond plaats in de heuvels van Malibu. En er waren 200 gasten aanwezig.

Voor de aankleding waren meer dan 50.000 tulpen en rozen gebruikt. Er was een vuurwerkshow en een groot gospelkoor aanwezig. De gasten genoten van een luxe diner met kreeft. En er werd niet bezuinigd op de beveiliging, die 100.000 dollar kostte.

Kaviaar en meer
Van de week vertelde acteur Michael Rapaport toevallig aan Andy Cohen meer over de bruiloft. De 53-jarige acteur uit Hitch vertelde dat er zoveel kaviaar was, dat hij nog steeds potjes thuis heeft staan. Ook trad zanger Billy Preston op.

In de onderstaande YouTube-video van Watch What Happens Live with Andy Cohen wordt meer verteld, net als hier in het artikel van Lad Bible.



NieuwsFilm

meest populair