Jennifer Lopez deelt rauwe foto zonder make-up: "dit is 54 jaar"

Jennifer Lopez deelt rauwe foto zonder make-up: "dit is 54 jaar"

Net jarig geweest en ja, die leeftijd heb je

Jennifer Lopez laat zien dat ouder worden geen invloed hoeft te hebben op het uiterlijk. Hiertoe deelt zij een rauwe video zonder een spoor make-up op haar Instagram. Zij schrijft erbij: "Geen filter. Dit ben ik. Dit is ... 54."

Hier in het artikel van People staan de foto's van dat filmpje. De laatste tijd durft 'Jlo' haar 'no make up look' te tonen. Iets dat zij voorheen nooit deed. Mensen wisten daardoor niet dat die befaamde 'Jlo glow' gewoon uit potjes komt.

Huidverzorgingslijn
Maar dat onweerstaanbare uiterlijk komt natuurlijk met een streng regime. Daartoe hoort ook een huidverzorgingslijn die zij speciaal voor zichzelf liet ontwikkelen. Sinds kort is die lijn te koop voor iedereen.

Zij zegt in het filmpje hieronder: "Ik ben net jarig geweest en ik voel mij beter dan ooit! Ik maak mij klaar. Ik en mijn blote huid en geen make-up, en de Jlo verzorgingslijn die ik altijd gebruik."

Geen filters
De ster uit The Mother en Shotgun Wedding vervolgt met: "De mensen die denken dat ik mijn eigen producten niet gebruik, hebben het mis. Er zijn geen filters of retouching op deze video. Dus kijk eens goed. Ik hou van je, doei."



NieuwsFilm

meest populair