36-jarige Darren Kent uit 'Game of Thrones' en meer bekende films en series overleden

36-jarige Darren Kent uit 'Game of Thrones' en meer bekende films en series overleden

Nooit echt een hoofdrol maar veel grote projecten.

De Britse acteur Darren Kent is op 36-jarige leeftijd overleden. Nu blijkt dat hij al langer kampte met gezondheidsproblemen.

Waar Kent precies aan is overleden is vooralsnog niet bekend. Wel weten we dat Kent al enige tijd geleden met verschillende ziektes werd gediagnosticeerd, waaronder osteoporose (botontkalking), artritis en een zeldzame huidaandoening.

Carrière
Ondanks het feit dat hij dus flink wat problemen had, bleef Kent wel altijd acteren. Hij wist wellicht dan misschien wel nooit echt een hoofdrol te bemachtigen, hij was wel in grote projecten te zien, waaronder zelfs Game of Thrones en EastEnders.

Zo dook Kent op als een geitenhoeder in het vierde seizoen van Game of Thrones, al was dit wel maar een enkele aflevering. In EastEnders was hij in twee afleveringen te zien als Scott.

Meer
Daar blijft het niet bij. Ook dook hij op in andere blockbusters zoals o.a. Mirrors en Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves. Ook was hij actief als regisseur. In 2021 werd hij nog door de BBC gevraagd om de serie The Break te maken.



NieuwsFilm

meest populair