Sommige mensen willen dat Sandra Bullock haar Oscar inlevert voor een wel heel bizarre reden

Sommige mensen willen dat Sandra Bullock haar Oscar inlevert voor een wel heel bizarre reden

Acteur Quinton Aaron neemt het nu voor de actrice op.

In 2009 wist Sandra Bullock nog een Oscar te winnen met haar glansrol in The Blind Side. Nu willen sommige mensen echter dat zij haar felbegeerde gouden beeldje inlevert, maar waarom eigenlijk?

In The Blind Side speelt Quinton Aaron de hoofdrol. Hij kruipt in de huid van Michael Oher, een dakloze en getraumatiseerde jongen. Hij wordt uiteindelijk geholpen door een vrouw, Leigh Anne Tuohy (Bullock), die ervoor zorgt dat hij een American football speler wordt.

Rechtszaak
De film was een groot succes en het was een mooi verhaal, maar de waarheid lijkt toch iets anders in elkaar te zitten. De echte Oher heeft eerder deze week een rechtszaak aangespannen tegen de Tuohy-familie.

Oher beweert dat de Tuohy's hem papieren lieten tekenen, zodat ze mee konden profiteren van zijn succes en behoorlijk veel geld aan hem hebben verdiend. Logisch dat dit ervoor zorgt dat de nodige mensen hierdoor boos zijn, maar sommigen gaan wel erg ver en willen nu dat Bullock haar Oscar inlevert.

Reactie
Aaron laat zich hier nu over uit en komt op voor de actrice: "Het slaat helemaal nergens op om zo'n statement te maken. Sandra Bullock had helemaal niks te maken met het echte verhaal waar we nu, vele jaren later, pas achter komen".



"Zij gaf een briljant optreden en dat mag niet worden aangetast door iets dat helemaal niks met haar te maken heeft".

NieuwsFilm

meest populair