Met deze foto kreeg Jennifer Hoffman heel Nederland even stil: "Ietwat schaars gekleed"

Met deze foto kreeg Jennifer Hoffman heel Nederland even stil: "Ietwat schaars gekleed"

Een van haar beste foto's waar we graag opnieuw naar kijken.

Actrice Jennifer Hoffman kennen we de laatste jaren vooral van haar rol als Hannah Roelink in de tv-serie Luizenmoeder en de bioscoopfilm die daarop volgde. Op Instagram is ze echter ook veel te vinden en daar hoor je ons niet over klagen.

Hoffman heeft al een tamelijk mooie acteercarriere achter de rug. Een van haar allereerste rollen speelde ze namelijk al in 1999. Ze was toen te zien als Sam de Graaf in de soap Westenwind.

Meer
Daar blijft het echter niet bij. De afgelopen jaren zagen we haar in de serie Deep Shit als Veerle maar ook in de serie Pottenkijkers, waarin ze te zien is als Donna.

Ook als presentatrice heeft ze meer dan genoeg te doen. Sinds 2020 is ze al de presentatrice van 3 op Reis. Daarvoor was ze al te zien in programma's als Passion for Fashion en Doe Maar Normaal.

Foto's
Hoffman zit dus zeker niet stil, maar ook wanneer ze eventjes niet op televisie te zien is zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten. Op Instagram heeft ze maar liefst meer dan 200.000 volgers, die ze regelmatig trakteert op mooie beelden.

De prachtige 42-jarige Jennifer Hoffman in haar bed zien? Check de foto op haar Instagram-pagina.

Hoffman deelde in 2019 wel een heel spannend kiekje, waarin ze in haar bed ligt zonder dat ze ook maar iets aanheeft buiten een slipje. Binnen de kortste keren kreeg ze enorm veel likes en complimenten, iets wat wel te begrijpen is. Oordeel hierboven zelf maar.

NieuwsFilm

meest populair