Catherina Zeta-Jones deelt foto met bijzonder oud ogende Michael Douglas

Catherina Zeta-Jones deelt foto met bijzonder oud ogende Michael Douglas

Beide sterren hebben goed geboerd en zijn onverminderd dol op elkaar

Op social media wordt druk gefluisterd over Catherina Zeta Jones. Dat komt door een foto die zij laatst op haar Instagram plaatste.

Op die foto staat de ster uit Chicago naast een bijzonder oud ogende Michael Douglas. Ze kijkt liefdevol naar de acteur uit Basic Instinct en schrijft: "Ik kijk naar jou, jongen."

Wel 25 jaar
Het stel is al bijna 25 jaar samen. Het maakt de 53-jarige actrice niets uit dat haar man 25 jaar ouder is. Maar het feit is wel dat volgers de 78-jarige Michael Douglas stokoud vinden. Het regent opmerkingen als "Is dat je opa?" en "Je verdient beter".

Aan de andere kant zijn er mensen die schrijven "De liefde die jullie voor elkaar hebben is prachtig" en "Ik hou van jullie films". Ook zegt iemand "Jullie liefde en trouw zijn benijdenswaardig".

Rentenieren en genieten
Michael is voornamelijk bezig met rentenieren en genieten. Toch speelde hij ook in alle Ant-Man-films. Catherina maakt op haar beurt veel tijd voor haar gezin en gezondheid. Zij is te zien in de populaire serie Wednesday.

Beide sterren doen het goed in filmland. Hun gezamenlijke vermogen wordt geschat op 350 miljoen Amerikaanse dollars. Dus die luxe - met alle extravagante reisjes - kunnen zij zich permitteren. Het betreffende Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair