De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Page Eight (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Hare | Cast: Bill Nighy, Rachel Weisz, Michael Gambon, e.a. | Kijk direct
De welgemanierde Johnny Worricker is een spion van de Britse geheime dienst met heel wat ervaring. Wanneer zijn baas en beste vriend Benedict Baron plotseling en onder verdachte omstandigheden overlijdt, laat hij een dossier achter dat de stabiliteit van zijn organisatie bedreigt. Zijn mysterieuze buurvrouw Nancy Pierpan, een politiek activiste, lijkt hier meer van te weten. De zaak dwingt Worricker om verder te gaan dan ooit.



Het Geheugenspel (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jan Verheyen en Lien Willaert | Cast: Anna Drijver, Lynn Van Royen, Maarten Heijmans, e.a. | Kijk direct
Nadat het lichaam van haar beste jeugdvriendin, die vijfentwintig jaar geleden verdween, wordt opgegraven, wordt Eva geconfronteerd met vage herinneringen aan die tijd. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Eva blijkt de sleutel in dit complot.



Lucy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luc Besson | Cast:
Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi, e.a. | Kijk direct
Lucy wordt door Mr. Jang gedwongen om een gloednieuwe drug via een pakketje in haar lichaam Europa binnen te smokkelen. Nadat het pakketje scheurt, begint Lucy bovennatuurlijke krachten te ontwikkelen. Haar brein is tot steeds meer dingen in staat en om de volledige capaciteit van haar hersenen te kunnen benutten, gaat ze opzoek naar professor Norman. Ondertussen stuurt Mr. Jang zijn team op haar af om zijn drugs terug te krijgen.



NieuwsFilm

meest populair