Zie Peter Dinklage als 'The Toxic Avenger' op eerste foto remake

Zie Peter Dinklage als 'The Toxic Avenger' op eerste foto remake

Een reboot van de Troma-monsterfilm met een veelbelovende cast.

Legendary Pictures heeft een foto gedeeld van The Toxic Avenger: de reboot van de gelijknamige film van pulpstudio Troma uit 1985. Daarop is Game of Thrones-acteur Peter Dinklage voor het eerst 'te zien' als het titelmonster.

De originele The Toxic Avenger-film is een prima te pruimen camp-film zonder enige vorm van subtiliteit. Precies waar Troma om bekend staat, maar je moet er van houden.

Monster
Het origineel draaide om een sukkeltje dat na een val in een vat vol een chemisch afval verandert in een ijzersterk monster. Vanaf dan is hij niet langer het slachtoffer, maar schrik van elke misdadiger in de stad.

De nieuwe The Toxic Avenger-film met Dinklage wordt omschreven als reboot en 'moderne herziening'. Het verhaal is dan ook net even anders.

Nieuw verhaal
Dinklage speelt de rol van Winston, een stereotypische zwakkeling die terminaal ziek blijkt te zijn. Zijn gierige, machtsbeluste werkgever weigert de hiervoor benodigde behandelingen te betalen.


Bekijk de afbeelding

Ook Winston valt uiteindelijk in een vat vol chemisch afval en verandert in een misvormd monster. Hij besluit zijn nieuwe krachten te gebruiken voor het goede en wraak te nemen op de mensen die hem hebben gekweld.

Veelbelovend talent
Deze nieuwe The Toxic Avenger is geregisseerd door Oppenheimer-acteur Macon Blair, die hiermee zijn eerste speelfilm aflevert.

Naast Dinklage zijn onder meer Kevin Bacon (Sleepers), Elijah Wood (The Lord of the Rings), Taylour Paige (Ma Rainey's Black Bottom) en Jacob Tremblay (Room) in de film te zien.

NieuwsFilm

meest populair