Nieuw vandaag: Netflix pakt uit met een ijzersterke thriller

Nieuw vandaag: Netflix pakt uit met een ijzersterke thriller

Een BBC-film vol Britse toptalenten.

Netflix pakt vandaag uit met een geweldige film: Page Eight (2011). In deze ijzersterke thriller met een hoop Britse topacteurs wordt een spion geconfronteerd met de onverwachtse dood van zijn baas en duistere geheimen van zijn organisatie.

Page Eight is een televisiefilm van de BBC. Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft hij een mooie score van 93 procent met een gemiddelde van een 6.9.

Het verhaal
In deze film speelt Bill Nighy (Living) een welgemanierde spion met heel wat ervaring. Wanneer zijn baas, gespeeld door Michael Gambon (Harry Potter), plotseling overlijdt, laat hij een verontrustend dossier achter.

Ondertussen lijkt een toevallige ontmoeting met zijn buurvrouw (Black Widow-actrice Rachel Weisz), een politiek activiste, te mooi om waar te zijn.

Netflix
Voor wie interesse heeft in Page Eight: Netflix heeft de thriller woensdag toegevoegd aan zijn catalogus. Je kunt de film hier vinden.



Het moge duidelijk zijn dat Page Eight een absolute aanrader is. Niet alleen vanwege al het betrokken toptalent, maar ook vanwege het zeer sterke schrijf- en regiewerk.

NieuwsFilm

meest populair