De dubbelgangers van Jenna Ortega zijn net zo beroemd: Ze lijken wel familie

De dubbelgangers van Jenna Ortega zijn net zo beroemd: Ze lijken wel familie

Unieke 'Wednesday' is misschien toch niet zo uniek in Hollywood

Jenna Ortega vindt zichzelf klein en 'goofy', maar de ster is niet voor niets erg populair. De actrice uit Wednesday en Scream is een doorslaand succes met haar acteertalent en uniek voorkomen. Toch heeft zij in elk geval twee beroemde dubbelgangers in Hollywood.

De 20-jarige Jenna Ortega is druk met de filmopnamen van Beetlejuice 2. Ook is zij druk met de promotie van het merk Adidas, zoals hieronder op haar Instagram te zien valt. Haar prachtige gezichtsuitdrukkingen komen in de campagne goed naar voren.



Look alike Camila Cabello
Volgens het internet zou de bekende zangeres Camila Cabello erg op Jenna lijken. De 27-jarige ster uit de film Cinderella en zangeres van Havana heeft inderdaad veel van haar weg.

Zou het komen omdat beide dames latina zijn? Hoe dan ook: ze zijn elkaars look alike. In onderstaande Instagram-video vertelt Camila toevallig meer over haar afkomst en cultuur. Beiden zouden zusjes kunnen spelen in dezelfde film.



Dubbelganger Rosie Perez
Een dubbelganger van Jenna kan volgens het internet ook de ervaren actrice Rosie Perez zijn. Rosie werkt al jaren in filmland. Zij werd bekend in de jaren 90 door films als Fearless en de serie Living Color.

In 2020 speelde de 58-jarige actrice in de film Birds of Prey. Sinds kort is zij te zien in de spannende serie Your Honor. Gezien hun leeftijd lijkt Jenna Ortega dus op haar.

Kunnen familie zijn
Feit is wel dat beiden familie van elkaar kunnen zijn, zo erg lijken zij op elkaar. In de onderstaande video heeft Rosie naast dezelfde gelaatstrekken ook dezelfde levendigheid als Jenna.



NieuwsFilm

meest populair