Sylvie Meis laat haar weekend-outfit zien en dat is niet misselijk

Sylvie Meis laat haar weekend-outfit zien en dat is niet misselijk

Als ze zo uitgaat zullen vast en zeker alle ogen op haar gericht zijn.

De meeste mensen kennen de BN'er Sylvie Meis hoogstwaarschijnlijk van haar Instagram-pagina. Er gaat namelijk bijna geen enkele dag voorbij zonder dat ze weer eens iets post. Nu is het weer raak.

We zijn het inmiddels wel van Meis gewend. De actrice, o.a. bekend van de serie Costa en Elvy's Wereld So Ibaza!, tekende enige tijd geleden een lucratief contract bij de supermarktketen Aldi. Sindsdien deelt ze wel vaker spannende kiekjes. Dat is nu niet anders.

Instagram
Heel erg gek is het niet dat Meis vaker foto's online zet. Hiervoor maakt ze voornamelijk gebruik van Instagram, waar ze maar liefst 1,4 miljoen volgers heeft. Ze wil haar fans dan ook wel vaker trakteren op kiekjes en filmpjes.

Nu deelde ze ook twee plaatjes, waarin ze haar zwarte strakke jurkje even in de spotlights zet. Zo te zien gaat Meis zo uit stappen op de zaterdag avond. Ze zal vast wel meer dan genoeg aandacht krijgen.

Ontvangst
Haar volgers stellen het duidelijk op prijs. Binnen de kortste keren werd Meis bedolven onder de likes en kreeg ze ook behoorlijk wat complimenten.

Interesse in de kiekjes van de 45-jarige Sylvie Meis? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair