'Yolanthe Cabau' heeft meer dan 10 zussen en broers: zo zien ze eruit

'Yolanthe Cabau' heeft meer dan 10 zussen en broers: zo zien ze eruit

Een mooie familie is het zeker.

De geliefde BN'er Yolanthe Cabau heeft meer dan genoeg te doen. Wanneer ze eens even niet werkt deelt ze wel vaker foto's en filmpjes op sociale media. Nu is het weer raak.

De 37-jarige Cabau heeft het maar druk. Ze is voornamelijk actief als actrice en in diverse Nederlandse films te zien, maar af en toe scoort ze ook rollen in Amerikaanse producties.

Werk
Enige tijd geleden was de schoonheid nog in Egypte voor de opnames van de Amerikaanse thriller Egyptian Affair. Recentelijk tekende ze ook nog voor een rol in Vacation Nightmare.

Toch moet ook Cabau af en toe wat stoom afblazen. Recentelijk postte ze nog een kiekje waarin ze naast het zwembad van een ijsje geniet, maar het best heeft ze het naar de zin wanneer ze met haar familie lol trapt. Dat wordt ook wel duidelijk uit de onderstaande foto's.

Instagram
Zo schrijft Cabau: "10 uit de 13 broers en zussen in deze foto! 9 zussen en 4 broers, in totaal dus 13, allemaal 'gemaakt' in Ibiza. Alle zussen hebben hetzelfde hartje getatoeëerd op de arm. Dit is het symbool van onze unieke bond en de onvoorwaardelijke liefde".



"Het maakt niet uit waar wij naartoe gaan in ons leven, dit kleine hartje zal ons altijd helpen herinneren dat wij een ongelofelijk connectie hebben". Binnen de kortste keren kreeg Cabau enorm veel likes en complimenten. Heel erg gek is dit niet want de hele familie ziet er geweldig uit.

NieuwsFilm

meest populair