Bradley Cooper en Netflix komen met opvolger 'A Star is Born': Is 'Maestro' net zo goed?

Bradley Cooper en Netflix komen met opvolger 'A Star is Born': Is 'Maestro' net zo goed?

Weer een groot succes of toch iets minder?

Bradley Cooper is al enige jaren een van de grootste namen in Hollywood. De acteur weet de ene na de andere belangrijke rol te bemachtigen, maar zelf maakt hij ook films. Nu komt zijn tweede film uit.

In 2018 maakte hij zijn debuut als regisseur met het sterk presterende A Star is Born, waarin hij eveneens de hoofdrol vertolkte. Ook lanceerde dit de acteercarriere van Lady Gaga. Cooper heeft zelf ook wel goed de smaak te pakken.

Tweede film
Enige tijd geleden kregen we te horen dat Cooper aan zijn tweede film als regisseur zou beginnen. Ook hierin neemt hij wederom de hoofdrol voor zijn rekening.

Het verhaal gaat over de complexe liefde van Leonard en Felicia Bernstein, vanaf het moment dat ze elkaar op een feest in 1946 ontmoetten, tot en met hun twee verlovingen, een 25-jarig huwelijk en drie kinderen.

Ontvangst
Nu is ook de eerste trailer online verschenen. Ondanks het feit dat deze er mooi uitziet, waren de eerste reacties van de filmcritici nog niet echt geweldig. In de nodige recensies staat dat de film nogal tamelijk rommelig is.



Alhoewel de film veel mankementen lijken te hebben, worden de acteerprestaties van Cooper en Carey Mulligan geprezen. Ook spreekt met van een "visueel spektakel" en dat Cooper een Academy Award zou kunnen winnen. In december zullen we hierover kunnen oordelen. Dan zal Maestro op Netflix te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair