Jason Momoa en Dwayne Johnson 'kapot' na de verwoestende bosbranden op Hawaii

Jason Momoa en Dwayne Johnson 'kapot' na de verwoestende bosbranden op Hawaii

Sterren doneren massaal aan de de zwaar getroffen eilandengroep

De bosbranden op Hawaii maken veel los in Hollywood. Verschillende sterren komen van die eilandengroep of brengen daar tijd door.

Jason Momoa is geboren op Honolulu en zet zich al jaren in voor het ecosysteem op Hawaii. Hij schrijft op zijn Instagram hieronder: "We zijn kapot van de bosbranden en leven mee met onze vrienden en familie."



Goede doelen
De ster uit Aquaman deelt verschillende goede doelen die zich inzetten voor de bevolking. Gelukkig worden de inwoners zo goed mogelijk opgevangen en wordt wat nodig is gebracht.

Eén van die betrokkenen is Oprah Winfrey. Zij was op haar landgoed op Hawaii, toen de branden uitbraken. De presentatrice besloot meteen te helpen waar mogelijk.

Het goede voorbeeld
Ook Dwayne Johnson woonde op Hawaii en deelt organisaties die ter plekke uithelpen. Hij schrijft in zijn Instagram-bericht hieronder: "Mijn hart breekt bij het zien van de beelden. En ik weet dat jullie hetzelfde voelen. Dank voor alle liefde voor de inwoners van Hawaii."

Beide sterren uit de Fast and the Furious-franchise geven het goede voorbeeld, terwijl ook andere sterren en zakenlui doneren. Meer staat hier in het artikel van People.



NieuwsFilm

meest populair