Echtscheiding Kevin Costner (68) en Christine (49) verandert in een vechtscheiding

Echtscheiding Kevin Costner (68) en Christine (49) verandert in een vechtscheiding

Het stel is nu verwikkeld in een vechtscheiding waarbij het landgoed, alimentatie en creditcarduitgaven centraal staan

De echtscheiding van Kevin Costner (68) en Christine (49) is veranderd in een vechtscheiding. Na 18 jaar huwelijk moet een rechter er aan te pas komen om de ruzie tussen het ex-echtpaar te sussen.

Ze vechten eigenlijk om alles, van het landgoed waar hun 3 kinderen opgroeien en de alimentatie tot uitgaven op de creditcard van Christine. Kevin wil intussen zelfs het juridisch geruzie op Christine verhalen. Zij diende immers de echtscheiding in, maar wil een flink deel van zijn enorme vermogen.

Verhuizen uit landhuis
Christine heeft tot het laatst gewacht om te verhuizen uit het enorme landhuis dat Kevin al ver voor hun trouwen gekocht had. Erg ver was die verhuizing in Santa Barbara niet, want Kevin kwam haar tegemoet. Hij bood haar een tijdelijk huis op het landgoed aan dat bedoeld is voor personeel.

Christine heeft via een bron laten weten blij te zijn dat zij verhuisd is. Ook is het fijn dat zij nog in de buurt van haar jonge kinderen kan blijven, zodat hun leven niet te veel verstoord wordt. Nu kan zij rustig verder op zoek naar een geschikt huis.

Nieuwe western
Kevin Costner is overigens druk bezig met de nieuwe westernfilm Horizon. Hij hoopt dat het net zo'n prachtige epos wordt als Dances with Wolves.

Meer staat hier in het artikel van People. Hieronder staat een Instagram-bericht van Kevin met meer nieuws.



NieuwsFilm

meest populair