Netflix scoort met een wel hele foute film

Netflix scoort met een wel hele foute film

Deze romkom voor tieners is een enorme hit op de streamingdienst.

Netflix heeft een nieuwe hit te pakken met Be Somebody: een romkom voor tieners. In deze film zoekt een popster zijn toevlucht in een klein stadje om op rust te kunnen komen.

Op Netflix vind je allerlei films en series: de streamingdienst heeft voor ieder wat wils en bedient een groot publiek. Het is dan ook niet vreemd dat de tienerfilm Be Somebody aanslaat.

Over het verhaal
In Be Somebody wordt het de beroemde popster Jordan (Matthew Espinosa) allemaal te veel. Hij zoekt rust en wil gewoon even het leven kunnen leiden van een normale tiener.

Nadat hij voor de zoveelste keer achterna wordt gezeten door een groep fans, besluit hij incognito te gaan wonen in een klein stadje. Daar ontmoet hij de middelbare scholiere Emily (Sarah Jeffery), met wie hij al snel een speciale band ontwikkelt.

Succes
Be Somebody, een prent die stampt uit 2016, staat sinds enkele dagen op Netflix en is inmiddels een grote hit gebleken onder Nederlandse kijkers.



De tienerromkom heeft inmiddels de vijfde plek weten te veroveren in de Top-10 van best bekeken films. Zelf een poging wagen? Kijk 'm dan hier op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair