Sofía Vergara straalt in felroze badpak en geniet van een weekend met familie na scheiding

Sofía Vergara straalt in felroze badpak en geniet van een weekend met familie na scheiding

Haar ex-man Joe Manganiello gaat hier vast nog spijt van krijgen!

Het is zomervakantie en dat betekent natuurlijk flink genieten voor iedereen. Zelfs Sofia Vergara, die nog niet zo heel lang geleden scheidde van haar man Joe Mangeniello, heeft het blijkbaar toch goed naar de zin. Dat lijkt ze nu wel zelf aan te tonen met de onderstaande foto's.

Vergara mag dan wel niet in zo heel veel topfilms gespeeld hebben, de actrice zit niet bepaald stil. Niet alleen is ze actief in de filmwereld, ook wil mening modemerk met haar werken. Ook wanneer ze hier niet aan doet, zorgt ze ervoor dat we haar niet vergeten.

Instagram
De 51-jarige schoonheid heeft maar liefst bijna 31 miljoen volgers op Instagram. De in Barranquilla, Colombia geboren brunette dan ook flink wat ogen op zich gericht. Met haar nieuwste post verdiende ze zelfs bijna een kwart miljoen likes en honderden reacties.

Heel erg gek is dit niet. Vergara was 8 jaar getrouwd met Mangeniello, o.a. bekend van de Magic Mike-films. Ondanks het feit dat de twee een punt hebben gezet achter hun huwelijk, kan Vergara toch genieten van de zonnige dagen en trakteert ze haar fans op enkele spannende kiekjes.

Prachtig
Vergara deelt maar wat graag pikante foto's, ook wanneer ze maar bijzonder weinig aan heeft. Nu laat ze weer eens haar mooie roze badpak zien en eerlijk is eerlijk, dit staat haar behoorlijk goed.

De opvallende foto's van de prachtige 51-jarige Sofia Vergara in haar badpak zien? Check deze dan op haar Instagram-account.

NieuwsFilm

meest populair