Katja Schuurman dropt een indrukwekkende foto op Insta

Katja Schuurman dropt een indrukwekkende foto op Insta

Ze vraagt naar yogalessen online maar heeft ze die wel nodig?

Behoorlijk wat sterren posten maar graag van alles en nog wat op sociale media. De geliefde BN'er Katja Schuurman doet hier ook aan mee en post weer eens een indrukwekkende foto.

De 48-jarige Schuurman zit niet bepaald stil. Zo is ze actief als zangeres, presentatrice én actrice. Zo was ze vorig jaar bijvoorbeeld nog te zien in Casa Coco en werkt ze op dit moment alweer aan een nieuwe grote Nederlandse productie, genaamd Oei, ik Groei.

Sociale media
Wanneer ze eens even niet bezig is, post ze graag berichten op Instagram. Dat is je waarschijnlijk ook wel opgevallen als je haar volgt op sociale media. Er gaat namelijk bijna geen enkele dag voorbij zonder dat ze weer eens een foto of filmpje deelt.

Toch zullen de meeste mensen dit niet heel erg vinden. De 48-jarige schoonheid ziet er nog steeds geweldig uit en dat tonen haar kiekjes zeker aan. Ook is ze nog behoorlijk lenig, tenzij het gaat om een foto uit de oude doos.

Yoga-pose
Schuurman doet graag aan sport en voornamelijk yoga, maar ze kreeg nu even iets minder nieuws te horen. Zo deelt ze op Insta: "Mijn favoriete online yogaplatform is gestopt; waar vind ik nu de fijnste en beste yogalessen online?"

Katja Schuurman op de foto zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.

Niet alleen kon ze rekenen op de steun van haar volgers, ook werd ze binnen de kortste keren bedolven onder de likes en de complimentjes. Heel erg gek is dit niet, want haar foto mag er zeker zijn!

NieuwsFilm

meest populair