Deze onverwachte film is de Netflix Top-10 binnen geknald

Deze onverwachte film is de Netflix Top-10 binnen geknald

Lekker lachen met Taraji P. Henson.

Netflix heeft een nieuwe hit te pakken met What Men Want. In deze hysterische komedie speelt Taraji P. Henson (Hidden Figures) een keiharde sportmakelaar die de gave heeft om de gedachten van mannen te horen.

What Men Want is de vrouwelijke tegenhanger van de succesvolle romkom What Women Want met Mel Gibson uit 2000. Daarin speelde Gibson een playboy die na een ongeluk de gedachten van vrouwen kan horen.

Mannenwereld
In deze 'remake' speelt Henson de rol van Ali David, een stoere tante die werkt als sportmakelaar en zich staande moet houden in de mannenwereld van haar kantoor.

Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Deze gave gebruikt ze om succesvol te worden, met alle gevolgen van dien.

Succes
In Nederland zien we niet vies van een flauwe komedie en het is dan ook geen verrassing dat What Men Want het enorm lekker doet op Netflix.



De film staat sinds enkele dagen op de streamingdienst en wordt enorm goed bekeken: What Men Want staat op dit moment op plek 3 in de Netflix Top-10 van best bekeken films.

NieuwsFilm

meest populair