Hoe Emily Ratajkowski Instagram weer prikkelt met uitdagende foto's

Hoe Emily Ratajkowski Instagram weer prikkelt met uitdagende foto's

Ze ziet er weer prachtig uit maar toch zorgen de foto's dit ook voor de nodige gefronste wenkbrauwen

Er gaat bijna geen enkele week voorbij zonder dat we iets te horen krijgen over Emily Ratajkowski. Het wereldberoemde model post vaker 'spannende kiekjes' of komt zelf weer met 'hete' verhalen. Nu is het weer raak.

Nog niet zo heel lang geleden liet Ratajkowski weten de filmwereld achter zich te laten. De reden hiervoor? Ze werd slecht behandeld. Zo gaf ze zelf aan: "Ik voelde me bijna altijd als een stuk vlees waar mensen hun oordeel over velden en zeiden: "Heeft ze nog iets anders te bieden dan haar voorgevel?". Ik ben daar nu klaar mee".

Kritiek
Toch zorgt dit ook voor de nodige gefronste wenkbrauwen. Ratajkowski heeft al vaker laten weten dat ze meer is dan een lustobject, maar zet zich zelf wel nog vaak zo neer. Al eerder liet ze weten dit te doen zodat haar autobiografie dan beter zou verkopen.

Sommige mensen vinden het dan ook vreemd dat de voormalige actrice, die zichzelf een feministe noemt, behoorlijk vaak uitdagende foto's op Instagram post. Dat is ook wel duidelijk te zien als je nu haar pagina bezoekt.

Carrière
Ratajkowski mag dan wel niet meer acteren, als model wordt ze nog door menig merk gecontacteerd. Nu gaat ze weer eens uit de kleren voor de bekend ondergoedmerk, Victoria's Secret. Eerlijk is eerlijk, van haar kiekje zal menig man (en vrouw) het vast en zeker behoorlijk heet krijgen.


Wil je de pikante foto van Emily Ratjakowski bekijken? Check deze dan hier op haar Instagram.

Binnen de kortste keren kreeg ze enorm veel likes en lovende reacties, maar sommige mensen vinden het ook wel erg repetitief worden. Zo staat er ook: "Het is altijd hetzelfde..." Ons hoor je echter niet klagen!

NieuwsFilm

meest populair