Nieuwe 'James Bond'-film van Netflix weet Top-10 helemaal te veroveren

Nieuwe 'James Bond'-film van Netflix weet Top-10 helemaal te veroveren

'Heart of Stone' met Gal Gadot is duidelijk een enorm succes onder Nederlandse kijkers.

Netflix heeft een nieuwe hit te pakken met Heart of Stone: een spionagethriller waarin Wonder Woman-actrice Gal Gadot de wereld moet zien te redden. De film weet de Nederlandse kijkers enorm te boeien.

In Heart of Stone speelt Gadot de doorgewinterde spion Rachel Stone, die moet voorkomen dat een levensgevaarlijk wapen in handen valt van een hacker met kwade bedoelingen.

Huisnaam
Heart of Stone is niet de eerste film die Gadot voor Netflix heeft gemaakt. Eerder schitterde de populaire actrice in de actiekomedie Red Notice van de streamingdienst.

Haar nieuwe film is geregisseerd door Tom Harper (The Aeronauts). Gadot schittert hierin naast onder meer Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey) en Matthias Schweighöfer (Army of the Dead).

Top-10
Heart of Stone staat sinds vrijdag op Netflix en is duidelijk een waardevolle investering voor de streamingdienst geweest. De prent blijkt namelijk razend populair.



De film is inmiddels de Netflix Top-10 ingeklommen en heeft de eerste plaats weten te veroveren. Een mooi succes voor Gadot dus.

NieuwsFilm

meest populair