Zomerfestival: Zo wil je Moise Trustfull wel tegenkomen van het weekend

Zomerfestival: Zo wil je Moise Trustfull wel tegenkomen van het weekend

Mocht je een kaartje hebben voor het Sziget festival dan loop je haar misschien wel tegen het lijf.

Als dochter van Orlando Trustfull en presentatrice Quinty Trustfull kon ze al aan het leven als een celeb ruiken. Nu begint Moïse Trustfull zelf ook steeds meer in de spotlights te staan. Overigens is dat nog beperkt in films en series, maar des te meer op Instagram.

Moïse heeft wel al haar eerste stapjes gezet in de filmwereld. Zo was ze in 2017 bijvoorbeeld te zien in Goede tijden, slechte tijden, als Celia van Dam. Hierna wist ze nog enkele andere rollen te bemachtigen.

Meer
Hierna was ze namelijk bijvoorbeeld te zien in Flikken Rotterdam als Tarmara. Ook wist ze een rol te bemachtigen in Spangas op Zomervakantie.

Voor Losers kroop ze juist weer in de huid van het personage Floor. Een van haar recentste filmprojecten was de korte film Gnomes van Ruawn Suresh Heggelman.

Insta
Ondanks het feit dat we haar dus niet zo heel veel in grote films en series zien, gaat er wel bijna geen week voorbij zonder dat de BN'er weer eens iets op Instagram post. Nu is het weer raak.



Trustfull is namelijk in Boedpast voor het Sziget-festival, waar heel wat beroemde artiesten optreden, zoals o.a. Imagine Dragons, Diplo en Billie Eilish, om er maar een paar op te noemen. Zo ze zien heeft de schaars geklede Moïse het met haar vrienden behoorlijk goed naar de zin!

NieuwsFilm

meest populair