Sydney Sweeney in laag uitgesneden jurkje waar je mond wagenwijd van openvalt

Sydney Sweeney in laag uitgesneden jurkje waar je mond wagenwijd van openvalt

Ze ziet er weer eens fantastisch uit.

Sydney Sweeney is de laatste tijd hard op weg om een grote naam in Hollywood te worden. Ook wanneer ze niet acteert, zit ze niet stil. Zo is ze eveneens vaak te vinden op Instagram, voornamelijk met spannende kiekjes. Nu is het weer raak.

In recente jaren heeft de jonge Sweeney de nodige grote rollen weten te bemachtigen. Zo was ze te zien in blockbusters als Under the Silver Lake en Once Upon a Time in Hollywood, maar eveneens in series als Euphoria, The Handmaid's Tale en The White Lotus.

Meer
Daar blijft het niet bij. Volgend jaar zal ze, net zoals de nodige andere grote acteurs, een superheld spelen. De actrice wist namelijk de rol van Spider-Woman te bemachtigen in Madame Web, een verhaal dat zich af zal spelen in Sony's Spider-Man Universe.

Meer dan genoeg acteerwerk dus, maar ook buiten de filmwereld om heeft ze meer dan genoeg te doen. Op Instagram trakteert Sweeney maar wat graag haar bijna 16 miljoen volgers op opvallende kiekjes in lingerie, badmode en in het oog springende jurkjes. Dat is wederom het geval.

Evenement
De 25-jarige Sweeney staat op de voorkant van Variety's speciale editie Power of Young Hollywood. De actrice schrijft er het volgende over: "Bedankt Variety om mij in dit groepje te zetten. Het was een geweldige nacht!"


Wil je de reeks pikante foto's van de Sydney Sweeney bekijken? Check deze dan hier op haar Instagram.

Het jurkje dat Sweeney aanheeft zit echter behoorlijk strak en laat maar weinig aan de verbeelding over. Zo schrijft een iemand: "Dit is een goede test om te zien of je goed oogcontact kan houden...".

NieuwsFilm

meest populair