Ryan Reynolds verknoeide film met Denzel Washington keer op keer: "Iedereen flipte"

Ryan Reynolds verknoeide film met Denzel Washington keer op keer: "Iedereen flipte"

'Safe House' was in veel opzichten moeilijk op te nemen

Ryan Reynolds speelde in 2012 samen met Denzel Washington in de film Safe House. Maar gemakkelijk was dat niet voor Ryan, want hij was nog onervaren.

Ryan kwam net kijken in filmland, terwijl Denzel een gevestigde naam was en een gedisciplineerde ster. Dat zorgde voor hete momenten voor Ryan. Erger nog: De beginnende acteur verknoeide verschillende scènes keer op keer.

Verknoeide scènes
Ryan Reynolds vertelde in een interview met David Letterman: "Mijn telefoon ging af in mijn broekzak, terwijl Denzel bezig was met scène. Bij hem ben je met twee takes klaar en ga je verder. Ik wilde dus letterlijk sterven op dat moment, want ik verpestte die scène."

Hij zegt: "Iedereen flipte nadat 'cut' werd geroepen, van wie Denzel Washington wel het meest. Iedereen keek naar Ryan Reynolds, maar hij durfde geen schuld te bekennen en vloekte net zo hard en zei: Van wie is die f**king mobiel? Kom op zeg."

Vreselijk mis
Al eerder vertelden Ryan en Denzel dat het ook vreselijk mis ging bij een andere scène. Ryan sloeg Denzel te hard en bezorgde hem een blauw oog. Ryan was al nerveus voor die scène en zette zich schrap voor alle negatieve kritiek na die miskleun.

Dat viel gelukkig mee, want Denzel nam het sportief op. En Ryan leerde door de samenwerking dat hij beter werk mocht leveren. Denzel zei: "Ik ben bezig met mijn werk en wil goed werk leveren. Als Ryan daarvan leert, dan prima."

Meer materiaal
Meer staat hier in het artikel van Cheatsheet. In onderstaande YouTube-video van Universal Pictures wordt meer verteld.



NieuwsFilm

meest populair