'Goud van Oud' maar je blijft kijken: Nicolette Kluijver en haar "eenvoudige outfit" op Instagram

'Goud van Oud' maar je blijft kijken: Nicolette Kluijver en haar "eenvoudige outfit" op Instagram

Een oud kiekje, maar je raakt er niet op uitgekeken.

Nicolette Kluijver, voornamelijk bekend als presentatrice, is tamelijk veel te zien op televisie. Wanneer ze het eens eventjes iets rustiger aan neemt, zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Kluijver is een vrouw van vele talenten. Ook is ze een voormalig model en werkte ze voor grote modemerken zoals o.a. Tommy Hilfiger, Diesel en G-Star. Als actrice wist ze eveneens toch wat kleine rolletjes te strikken.

Acteercarriere
Als actrice zagen we Nicolette, in 1984 geboren in Hilversum, vorig jaar nog in het Sinterklaasjournaal als de eigenaresse van een dierenwinkel. Daarvoor had ze ook een aantal cameo's in films en series.

Zo zagen we haar in 2020 in de film Misfit 3: De Finale en daarvoor had ze rollen in de tv-series Lotte en Goede tijden, slechte tijden. Ook had ze een rolletje in de Amerikaanse serie CSI: NY, in 2009.

Meer
Ze heeft dus meer dan genoeg te doen, maar wanneer ze wat tijd voor zichzelf heeft is ze ook vaak genoeg op sociale media te vinden. Eerlijk is eerlijk, haar spannende kiekjes verdienen het wel om gedeeld te worden en dat is nu weer eens het geval.



Enige tijd geleden deelde ze een pikante foto waarin ze een behoorlijk krappe bikini aanheeft. De aandacht gaat hier dan ook wel naar uit. Zo schrijft ze zelf: "Heerlijke sport en zo'n makkelijk outfitje..." In een mum van tijd had ze dan ook al duizenden likes te pakken.

De 38 jarige Nicolette Kluijver in haar bikini zien? Check de beelden dan hier op haar Instagram.

NieuwsFilm

meest populair