Baf! Rico Verhoeven slaat trainingsmaatje aan gort in Instagram-video

Baf! Rico Verhoeven slaat trainingsmaatje aan gort in Instagram-video

Rico deelt een grappig filmpje op Instagram waarin hij zijn trainingsmaatje een flinke mokerslag verkoopt.

Nog niet zo heel lang geleden zagen we Rico Verhoeven in de film Black Lotus. De spierbundel wil graag een acteercarriere beginnen, maar is natuurlijk nog steeds voornamelijk bekend als kickbokser. Dat toont hij nu weer eens opnieuw aan.

Verhoeven, maar liefst elfvoudig wereldkampioen kickboksen, wist nog niet zo heel lang geleden zijn eerste echt grote rol te bemachtigen in de actiefilm Black Lotus. Dit smaakt ook duidelijk naar meer, want hij heeft zijn zinnen nu gezet op een doorbraak in Hollywood.

Meer
Hij heeft dus een drukke agenda. Wanneer hij niet in het krachthonk zit, neemt hij echter wel af en toe de tijd om eens iets te delen met zijn vele fans. Hiervoor maakt hij voornamelijk gebruik van Instagram.

Heel erg gek is dit niet. Verhoeven heeft maar liefst bijna 2 miljoen volgers, die hij nu weer eens trakteerde op een filmpje. Hierin slaat hij zijn trainingsmaatje tot moes, terwijl hij grapt over Instagram zelf.

Illusie
Op sociale media komen elke dag talloze filmpjes langs, ook van mensen die fitnessen of aan krachttraining doen. Sommige opdrachten lijken wel ietwat ongeloofwaardig en dat toont Verhoeven nu ook eventjes aan.



Terwijl zijn vriend pull-ups doet, slaat Verhoeven hem in zijn buik. Zijn maatje gaat echter gewoon lekker door, maar wanneer Verhoeven zich even niet inhoudt en een flinke mokerslag verkoopt, moet zijn vriend duidelijk even happen naar adem.

NieuwsFilm

meest populair