De dochter van Jennifer Grey uit 'Dirty Dancing' is zelfs mooier dan de actrice

De dochter van Jennifer Grey uit 'Dirty Dancing' is zelfs mooier dan de actrice

Een ware schoonheid met acteren in haar genen

Jennifer Grey en haar ex Clark Gregg hebben in elk geval een ding goed gedaan: De acteurs kregen een prachtige dochter, genaamd Stella Gregg.

Het is dan ook niet vreemd dat de 21-jarige al in verschillende films en series te zien is. Zo verscheen zij in een aantal filmprojecten van haar ouders, zoals de Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D en Trust Me. Ook verscheen zij met haar moeder in allerlei interviews.

Vanaf het begin
Daarnaast gaat zij al vanaf kleins af aan mee naar allerlei leuke premières en red carpet events. Stella is beslist bevoorrecht met alle gratis publiciteit. In Hollywood wordt vaak de term 'nepo baby' gebruikt voor dit soort voordeeltjes. Maar de jonge schoonheid is ook echt genetisch belast.

Zo is Jennifer Grey onder meer bekend uit de klassieker Dirty Dancing en In Your Eyes. De vader van Jennifer Grey, Joel Grey, was ook acteur en kreeg een Oscar voor de legendarische film Cabaret. De vader van Stella, Clark Gregg, speelt onder andere in Agents of S.H.I.E.L.D en Captain Marvel.

Beslist meer Stella
Feit is, dat filmland beslist meer van Stella Gregg zal zien. In onderstaand Instagram-bericht plaatst Jennifer een prachtige foto van Stella. Meer foto's staan hier in het artikel van People.



NieuwsFilm

meest populair