Eerste blik op het mysterieuze 'All of Us Strangers' met toptalent Paul Mescal

Eerste blik op het mysterieuze 'All of Us Strangers' met toptalent Paul Mescal

Een nieuwe arthouse-topper?

Searchlight Pictures heeft de eerste still van All of Us Strangers, de nieuwe film van topregisseur Andrew Haigh (45 Years, Lean on Pete), gedeeld. We krijgen een eerste blik op hoofdrolspelers Andrew Scott (1917) en Paul Mescal (Aftersun).

De film is gebaseerd op de gerenommeerde roman genaamd Strangers van Taichi Yamada.

Verhaal
Het verhaal volgt scenarioschrijver Adam (Scott) die op een nacht in zijn bijna lege Londense torenblok een toevallige ontmoeting heeft met zijn mysterieuze buurman Harry (Mescal).

Naarmate ze hechter worden, wordt Adam plotseling teruggetrokken naar zijn ouderlijk huis, waar hij ontdekt dat zijn overleden ouders (Claire Foy en Jamie Bell) allebei leven en er nog exact hetzelfde uitzien als op de dag dat ze stierven, meer dan dertig jaar geleden.

Dit jaar te zien
Op basis van de cast, regisseur en het materiaal waar de film op gebaseerd is, lijkt All of Us Strangers een absolute arthouse-topper te worden.


De film verschijnt op 22 december in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse verschijningsdatum laat nog op zich wachten, maar daar komen we binnenkort ongetwijfeld meer over te weten.

NieuwsFilm

meest populair