'Fast & Furious 11'-regisseur wil maar één ding: "Die twee weer bij elkaar"

'Fast & Furious 11'-regisseur wil maar één ding: "Die twee weer bij elkaar"

Louis Leterrier kan niet wachten!

De Fast-saga komt binnenkort ten einde met het vervolg op Fast X. Dit elfde en laatste deel wordt geregisseerd door Louis Leterrier, die op korte termijn de taak om Fast X te regisseren op zich nam. Hij kijkt uit naar een bijzondere reünie.

Let op! Dit artikel bevat spoilers voor Fast X.

Toretto en Hobbs
In de scène na de aftiteling van Fast X werden fans verrast met de terugkeer van Dwayne Johnson als Luke Hobbs. Wegens een ruzie tussen Johnson en Vin Diesel leek Hobbs niet meer terug te keren in een 'Fast & Furious'-film. De twee hebben het uitgepraat en zijn samen te zien in Fast and Furious 11

Leterrier vertelde het volgende aan Comicbook.com over de terugkeer van Johnson: "Ik hou gewoon van het idee dat ze weer bij elkaar komen. Wat ik me realiseerde - ik ben net als jij, ik was een fan die las - ze hebben de hele tijd gepraat. Ze waren als tekstvrienden die elkaar 'Happy Birthday' wensten ' Vrolijk Kerstfeest.'"

Fast and Furious 11
Leterrier vervolgde: "We keken elkaar collectief aan en zeiden: 'Eerlijk gezegd, zou het niet geweldig zijn? Niet alleen voor de franchise, maar ook voor de fans, om gewoon weer samen in dezelfde trein te stappen?' En dat is een gesprek dat ze hadden. Ik had het geluk dat ik die ene dag met Dwayne kon werken en mogelijk meer in de toekomst."


Wanneer het laatste deel in de Fast-saga precies uitkomt, is nog niet zeker. Fast X bekijk je nu op Pathé Thuis.

NieuwsFilm

meest populair