Netflix-thriller 'Fair Play' krijgt zijn eerste beelden: geheime relatie leidt tot spanningen

Netflix-thriller 'Fair Play' krijgt zijn eerste beelden: geheime relatie leidt tot spanningen

Een veelbelovende film.

Netflix heeft de eerste beelden gedeeld voor Fair Play, een spannende thriller met Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story) en Phoebe Dynevor (Bridgerton) in de hoofdrol.

De film vertelt het verhaal van Luke (Ehrenreich) en Emily (Dynevor) die allebei werken voor een groot hedgefonds en ook een relatie hebben met elkaar. Sterker nog: ze hebben zich recentelijk verloofd.

Geheim
Luke en Emily hebben echter besloten om hun relatie op de werkvloer geheim te houden. Uiteindelijk leidt dit tot intense spanningen tussen de twee wanneer zij beiden hun professionele doelen proberen te behalen op elk mogelijke voorwaarden.

In de trailer horen we Emily zeggen dat het stel niet beiden bij het hedgefonds kan blijven werken, maar Luke weigert te vertrekken. En dat geldt ook voor Emily.

Debuut
Fair Play is de debuutspeelfilm van schrijver en regisseur Chloe Domont. De thriller beleefde eerder dit jaar zijn première op het Sundance Film Festival en was daar een enorme hit.



Distributeurs boden massaal op de prent en uiteindelijk wist Netflix er met de rechten vandoor te gaan. De streamingdienst zal Fair Play op 13 oktober uitbrengen.

NieuwsFilm

meest populair