TikTok-ster Addison Rae doet lichamelijk kunstje waar je mond van openvalt

TikTok-ster Addison Rae doet lichamelijk kunstje waar je mond van openvalt

Behoorlijk soepel!

Addison Rae is dan misschien nog geen echt grote filmster, ze mag zich wel de koningin van sociale media noemen. Ze werd namelijk wereldberoemd dankzij websites als Instagram en TikTok en komt nu weer met pikante beelden.

Op Instagram heeft ze maar liefst 37,5 miljoen volgers en op TikTok is ze zelfs hard op weg naar 90 miljoen. Niet zo heel gek dus, dat menig bekend merk maar wat graag met haar wil samenwerken.

Carrière
Rae is pas 22 jaar oud en is dus nog maar net enkele jaren actief. Toch heeft ze al enkele kleine filmrolletjes weten te scoren. In 2018 sprak ze al een stem in in de animatiefilm Marnies Welt.

In 2021 deed ze hier nog een schepje bovenop en wist ze een rol te bemachtigen in haar eerste speelfilm, namelijk de Netflix-komedie He's All That. Hoewel de film geen succes kon worden genoemd, heeft ze niet opgegeven.

Meer
Eerder dit jaar dook ze op in de videoclip You Only Love Me van Rita Ora en eind dit jaar zal ze weer opduiken in de horrorthriller Thanksgiving van regisseur Eli Roth. Hierin zijn andere grote rollen weggelegd voor o.a. Rick Hoffman, Gina Gershon en Patrick Dempsey.



Toch is haar voornaamste werk en inkomen natuurlijk sociale media. Heel erg gek is dit niet, want ze ziet er fantastisch uit. Ook is ze behoorlijk soepel, iets dat wel duidelijk te merken is in het spannende filmpje dat zij nu online zette. Binnen de kortste keren kreeg ze dan ook heel wat likes.

Interesse in de foto's en het pikante videootje van Addison Rae? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.

NieuwsFilm

meest populair