Heftige trailer 'Deliver Us': Non baart de messias en anti-christ

Heftige trailer 'Deliver Us': Non baart de messias en anti-christ

Eind september is de film al te zien.

Enigszins uit het niets komt nu de trailer van de horrorfilm Deliver Us uit de lucht vallen, maar deze ziet er toch wel goed uit. De eerste beelden zijn hieronder te zien.

In Deliver Us, die ook wel Kill the Child wordt genoemd, wordt een non zwanger van een tweeling. Zij beweert dat het een teken van God is, maar ze staat echter niet voor een makkelijke taak...

Goed en slecht
De vrouw zegt dat ze kan communiceren met haar ongeboren kinderen. Zo is ze erachter gekomen dat een van haar baby's wel eens een god zou kunnen zijn, terwijl haar andere kindje juist een duivel is.

Het klooster staat voor een zware beslissing. Helpen ze de non met haar kinderen of willen ze voorkomen dat ze geboorte geeft aan de anti-christ en nemen ze geen enkel risico?

Cast
De film werd gemaakt door het duo Cru Ennis en Lee Roy Kunz. Laatstgenoemde was ook verantwoordelijk voor het script en speelt een van de hoofdrollen.



Ook komen er enkele bekende gezichten in de film voor. Zo zien we Thomas Kretschmann (King Kong en Wanted) en Alexander Siddig (Peaky Blinders en Game of Thrones) ook voorbij komen.

NieuwsFilm

meest populair