De man van actrice Sandra Bullock is overleden

De man van actrice Sandra Bullock is overleden

Sandra Bullock's partner Bryan Kendall leed aan ALS en laat een kind achter

Sandra Bullock bleek eindelijk gelukkig in de liefde. De ster uit vele actiekomedies als The Lost City was vanaf 2015 samen met Bryan Kendall, een bekend model en fotograaf. Helaas volgde van de week het nieuws dat hij overleden is.

Bryan Kendall leed aan ALS, een aandoening die de zenuwen aantast. Bryan kreeg die diagnose drie jaar geleden, maar hij wilde niet dat zijn ziekte bekend werd gemaakt. Hij werd 57 jaar en laat een kind achter.

Samengesteld gezin
Sandra Bullock vertelde in december 2021 over hun samengesteld gezin in een interview met Jada Pinkett Smith voor haar Red Table Talk. Ze zei: "Ik heb de liefde van mijn leven gevonden. We hebben een gemengd gezin. Dit is het beste ooit."

Ook zei ze: "Ik zeg niet dat je het moet doen zoals ik het doe. Maar ik heb geen papiertje nodig om een toegewijde partner en moeder te zijn. Mij hoeft niet verteld te worden dat ik er moet zijn in slechte tijden."

Meer over het stel
Sandra Bullock vertelde destijds bij de promotie van The Lost City al dat zij een tijd geen films zou maken. Als reden gaf zij haar privéleven met twee geadopteerde kinderen op. Maar die andere schrijnende reden wordt met het overlijden van haar zieke partner extra duidelijk.

Foto's van het stel staan hier in het artikel van Lad Bible. In de onderstaande YouTube-video van ET Canada staat meer over dat interview.



NieuwsFilm

meest populair