'Barbie' creëert onbedoeld een hype die veel mannen niet leuk gaan vinden

'Barbie' creëert onbedoeld een hype die veel mannen niet leuk gaan vinden

Allerlei verhalen op social media vertellen dat de film niet zo onschuldig is

Al een week nadat Barbie in bioscopen landde, bleek de inhoud een enorme impact te hebben op relaties. Verschillende mannen zijn in de eerste dagen gedumpt naar aanleiding van de film - en er volgen meer.

Social media staat vol met verhalen over hartzeer. Meerdere vrouwen bekennen de relatie uit te hebben gemaakt na het zien van de heuse blockbuster. Een relatiecrisis is kennelijk een neveneffect van deze komedie.

Bedankt Greta Gerwig
Zo schreef een vrouw op een populair Reddit-forum, genaamd 'Ben ik de klootzak?' dat zij het uitmaakte met haar vriend. Hij begon namelijk te klagen over de feministische thema's van de film. Dat was voor haar een signaal om hem niet langer te accepteren.

Op TikTok deelde een dame een soortgelijk verhaal. Zij bedankte Greta Gerwig voor het maken van deze klassieker. Het deed haar in elk geval beseffen dat zij beter verdiende.

Bestaan in twijfel
Intussen delen meer meiden hun break up stories, gemotiveerd door de briljante schrijvers. Greta Gerwig en haar partner Noah Baumbach hebben een naam opgebouwd rond het het schrijven van scenario's die het bestaan in twijfel trekken. De film is dus niet zo onschuldig als mensen denken.

Meer staat hier in het artikel van Elle. Een tip is in elk geval om in dating apps te vragen: "Wat vind je van de nieuwe Barbie?"

Andersom gebeurt ook
Andersom gebeurt overigens ook, dus dat mannen het uitmaken met de vrouw naar aanleiding van de film. In onderstaande YouTube-video van Yellowflash zeggen volgers overigens dat uitmaken een zegen kan zijn, ongeacht door wie.



NieuwsFilm

meest populair