Robert Downey Jr. 'pissed' op mede-Avenger voor weigeren groepstatoeage

Robert Downey Jr. 'pissed' op mede-Avenger voor weigeren groepstatoeage

Iron Man uit frustratie over Mark Ruffalo's weigering om een Avengers-tatoeage te nemen: "F*ck you Mark!"

De Lord of the Rings-cast liet een dezelfde tattoo zetten toen hun avontuur erop zat. De Avengers deden dit ook, maar toch deed niet iedereen hier aan mee, tot de grote frustratie van Robert Downey Jr.

Downey Jr. was jarenlang hét gezicht van het MCU. De acteur speelde natuurlijk Iron Man, maar kon gelukkig rekenen op de hulp van heel wat andere superhelden.

Team
De originele Avengers groep bestaat uit Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawk Eye (Jeremy Renner) en Hulk (Mark Ruffalo). Zij vonden het gaaf om voor een groepstatoeage te gaan, maar hier deed Ruffalo niet aan mee.

Downey Jr. is op dit moment te zien in de zeer geliefde Oppenheimer. Tijdens een recent interview liet hij weten wat Ruffalo had te zeggen over de tatoeage.

Reactie
Zo zegt Downey Jr.: "Mark zei dat hij geen interesse had in de tatoeage, aangezien hij geen deel wil uitmaken van de 'inside game' van Hollywood. Ik heb nu een antwoord voor hem: f*ck you Mark!" Toch lijkt de geliefde acteur eerder een grapje te maken dan dat dit echt serieus is.



Ook had het niet veel gescheeld of Hemsworth was ook niet voor de tatoeage gegaan. De spierbundel was bang dat het pijn zou doen en liet zijn kans eveneens bijna schieten. Uiteindelijk bedacht hij zich dus wel en deed hij er wel aan mee.

NieuwsFilm

meest populair