Heftige ontvoering in nieuwe Netflix-thriller 'A Day and a Half'

Heftige ontvoering in nieuwe Netflix-thriller 'A Day and a Half'

Een nieuwe buitenlandse topper op komst?

Er zijn vandaag de dag telkens meer streamingdiensten, maar Netflix is nog de leider. Dat willen ze blijven ook. Daarvoor brengen ze regelmatig nieuwe films en series uit en dat is nu weer het geval.

De streaminggigant heeft nu de trailer van A Day and a Half online gezet en deze ziet er toch wel veelbelovend uit. Het verhaal volgt Artan, een man die kostte wat het kost herenigd wil worden met zijn dochter, ook al moet hij daarvoor zijn ex-vrouw, Louise, ontvoeren.

Problemen
De man gaat naar het ziekenhuis waar zijn ex vrouw werkt, ontvoert haar en dwingt een van haar medewerkers, Lukas, mee te komen. Laatstgenoemde moet achter het stuur kruipen om de politie te ontkomen.

Tijdens de rit vinden de nodige gesprekken plaats en komen we achter de waarheid van het koppel en deelt Lukas ook behoorlijk wat informatie over zijn leven, in de hoop dat Artan rustig blijft en hen laat leven.

Binnenkort
Heel erg lang hoeven we niet meer op de film te wachten. Deze zal namelijk vanaf begin september op Netflix te zien zijn. Voor die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair