Bruce Willis geeft teken van leven: hij kan weer lachen!

Bruce Willis geeft teken van leven: hij kan weer lachen!

Dit doet iedereen toch wel goed!

We krijgen nog maar bijzonder weinig te horen over Bruce Willis. Het schijnt namelijk niet zo goed te gaan met de geliefde acteur, maar dan is het dus wel des te fijner om hem weer eens lachend te zien opduiken in een filmpje.

Vorig jaar maakte Willis bekend dat hij definitief ging stoppen met acteren nadat hij was gediagnostiseerd met de hersenaandoening afasie. Begin dit jaar liet zijn familie juist weer weten dat hij er slecht aan toe was.

Minder en minder
Hoewel de Die Hard-legende er fysiek nog hetzelfde uitziet als normaal, gaat hij mentaal keihard achteruit en zou zijn karakter amper nog te herkennen zijn.

Zo zei zijn vrouw, Emma: "Er zijn dagen dat we een glimpje zien van de oude Bruce, maar die momenten worden steeds korter en zijn steeds minder frequent. De hele familie bidt en hoopt op een wonder".

Iets beter?
Dit was natuurlijk hartverscheurend nieuws, maar toch lijkt het erop dat het iets beter gaat met Willis. Er is nu namelijk een videootje van de acteur opgedoken, waarin hij een dag lol ging trappen in Disneyland met zijn vrouw en dochter.



De acteur ziet er gelukkig uit en lijkt het ook goed naar zijn zin te hebben. Binnen de kortste keren werd het filmpje tienduizenden keren geliket en ook de reacties zijn erg positief.

NieuwsFilm

meest populair