Wat als de Ken van Simu Liu uit 'Barbieland' zou ontsnappen? De 'Shang-Chi'-acteur weet wel wat hij zou doen

Wat als de Ken van Simu Liu uit 'Barbieland' zou ontsnappen? De 'Shang-Chi'-acteur weet wel wat hij zou doen

En eigenlijk betekent dat nog meer feesten op zijn Simu's

Marvel-held Simu Liu zet een prachtige Ken neer in de nieuwe Barbie. In die film verlaat hij Barbieland niet. Maar in een interview met Collider weet hij wel heel goed wat zijn pop tof zou vinden in de echte wereld.

De barbiepop van Simu Liu is namelijk anders dan die van Ryan Gosling. Zo zou hij voor een ander dier kiezen. Simu Liu denkt dat wolven beter bij hem passen - en nunchucks. De paarden en gitaar zijn van Ryans pop.

Dansen en barbecues
Simu zegt: "Alle Kens kunnen dansen. Ik denk dat als mijn Ken tegen breakdance aan zou lopen in de echte wereld, dat hij door het dolle heen zou zijn. Dat zou ikzelf wel zijn en het beslist in Barbieland introduceren."

Ook zegt hij: "Ik denk dat mijn Ken ook Koreatown zou ontdekken en dan gek zijn van boba en Koreaanse barbecues. Dat zouden veel barbecue-feestjes betekenen."

Overtreft alle verwachtingen
Drie weken verder in de bioscopen overtreft de komedie in elk geval alle verwachtingen. En voor een vervolg zouden de ideeën van Simu vast leuk zijn. Meer staat hier in het artikel van Collider. Het interview staat hieronder in de YouTube-video.



NieuwsFilm

meest populair