Prachtige Eva Mendes in mooie auto: wie steelt de show?

Prachtige Eva Mendes in mooie auto: wie steelt de show?

De ster is altijd een feestje om te zien

Eva Mendes maakt de wereld een beetje mooier alleen al, doordat zij er is. Zo plaatst de lieve en knappe actrice de leukste berichten op haar social media.

In haar onderstaand Instagram-bericht rijdt de ster in een prachtige Ford Mustang. Zij schrijft erbij: "Voor altijd een Mustang-meisje. Het geluid van de motor is puur plezier."



Alles is mooier
Haar volgers reageren enthousiast met "voor altijd een Fast and the Furious-ster" en "Jij maakt altijd alles mooier". Ook zegt een volger "En hup, de waarde van de auto stijgt met jou erin".

De actrice blijft zeker trouw aan haar roots. Zo steunt zij haar echtgenoot, Ryan Gosling, vanaf het eerste begin met zijn rol in Barbie. Regelmatig zet zij zijn werk op haar Instagram, want Ryan weigert op social media aanwezig te zijn.

Over en weer steun
Op zijn beurt vertelde Ryan desgevraagd in een interview dat de schoonmaaksponsjes van Eva Mendes erg handig zijn. Dat Tiktok-filmpje staat hieronder.

Toen zij kinderen kregen, deed Eva namelijk een stapje terug in filmland. Al snel stortte zij zich op ondernemingen in jurken en schoonmaakmiddelen. In de toekomst verwacht zij wel weer te acteren, als iets moois voorbij komt.



NieuwsFilm

meest populair