Quentin Tarantino wilde Eddie Murphy in compleet gestoorde 'Beverly Hills Cop'-film

Quentin Tarantino wilde Eddie Murphy in compleet gestoorde 'Beverly Hills Cop'-film

Allerlei plannen komen aan Eddie Murphy voorbij als het gaat om de populaire agent.

Eddie Murphy was jaren op zoek naar een geschikt vervolg op zijn succesvolle Beverly Hills Cop-films. Ook Quentin Tarantino benaderde hem, al was dat voor een gestoorde versie.

Eddie Murphy wilde het vierde deel goed neerzetten en wees sinds 1994 het ene scenario na het andere af. Intussen zijn de opnamen voor Axel Foley klaar en zal het worden uitgebracht bij Netflix. Met opnieuw Jerry Bruckheimer als producer.

Iedereen kent Axel Foley
Zijn motivatie vertelde hij aan Playboy: "Als ik in het buitenland ben, roepen mensen Beverly Hills Cop! Axel Foley! Van alle films die ik gedaan heb. Als ik het vierde deel doe, moet dat goed zijn."

Van alle scenario's voor films en series was die van Quentin Tarantino wel het meest verfrissend. Dat speelde rond de opnamen van Inglourious Basterds. Quentin wilde de acteur graag in een rol en pitchte meteen een compleet nieuw verhaal.

Prettig gestoord
Eddie vertelde: "We hebben gepraat, maar er stond niets vast. Quentin is gestoord, maar prettig gestoord. Als dat scenario gaat lukken, is dat tof. Hij is een mafkees om mee te werken."

Meer staat hier in het artikel van Cheatsheet. In de onderstaande YouTube-video van Collider Interviews vertelt hij meer.



NieuwsFilm

meest populair